Ο Alonso απείλησε αντίπαλό του πως θα πέσει επάνω του

Ποιος είδε τον Alonso και δεν τον φοβήθηκε, μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα της F1 στην Βραζιλία. Ο Ισπανός ήταν τόσο εκνευρισμένος με τον Vettel που τον απείλησε λέγοντας ότι «την επόμενη φορά θα πέσω πάνω του».

Βεντέτα φαίνεται πως πάει να ξεσπάσει ανάμεσα στον Fernando Alonso και τον Sebastian Vettel. Όλα ξεκίνησαν όταν στον γκραν πρι της Βραζιλίας ο Vettel έκανε μία παράτολμη κίνηση στην προσπάθειά του να προσπεράσει τον Alonso. Κάτι που ανάγκασε τον Ισπανό να βγει εκτός πίστας, προκειμένου να αποφευχθεί το χτύπημα ανάμεσα στα δύο μονοθέσια.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στον πιλότο της McLaren-Honda ο οποίος είπε «καλά που είχα χώρο και ανοίχτηκα. Αν ήταν φράχτης θα έπεφτα ή πάνω σε αυτόν ή πάνω στον Verttel. Μου φαίνεται πως την επόμενη φορά θα πέσω πάνω του. Κάποιος πρέπει να πέσει πάνω του για να καταλάβει επιτέλους πως η πίστα δεν του ανήκει. Εξάλλου έχει περισσότερα να χάσει από ότι εγώ».

Όσον αφορά τον αγώνα αυτόν καθ΄ αυτόν, ο Alonso είπε πως «δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε δέκατοι και τερματίσαμε δέκατοι, παρά το γεγονός πως μπροστά μας σημειώθηκαν εγκαταλείψεις».

Ο Ισπανός ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας «πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο. Στο πρώτο σκέλος δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει».

Get it on Google Play Download on the App Store