Lambοrghini Aventador SV έγινε σμπαράλια

 

Στην Πάρμα της Ιταλίας άφησε την τελευταίας της… πνοή αυτή η Lamborghini Aventador SV η οποία είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα ο οδηγός της να χάσει τον έλεγχο και να τη διαλύσει.

Οι εικόνες από την τρακαρισμένη Lamborghini Aventador SV, η οποία κείτεται διαλυμένη στο οδόστρωμα μετά από ατύχημα με πολλά χλμ./ώρα σε ιταλικό αυτοκινητόδρομο, μπορεί να είναι τρομακτικές δεν θα πρέπει όμως να μας προβληματίσουν για τα επίπεδα ασφάλειας των σημερινών supercars.

Δείτε επίσης: Άμπαλος καταστρέφει τη Shelby Cobra GT500 (+video)

Και αυτό γιατί μπορεί η Lamborghini να μοιάζει κομμένη, θα παρατηρήσετε όμως πως η καμπίνα επιβατών έχει μείνει άθικτη. Και αυτό έχει γίνει εξαιτίας αυτού ακριβώς του σχεδιασμού που έχουν υιοθετήσει πλέον τα σύγχρονα υπεραυτοκίνητα προκειμένου να προστατέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους επιβάτες τους. 

Και το σημαντικό σε αύτη την περίπτωση, αλλά και σε κάθε ανάλογη περίπτωση, είναι πως η Lamborghin Aventador SV παρά τις σοβαρές ζημιές που υπέστη, κατάφερε να προστατέψει τους επιβάτες της, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Get it on Google Play Download on the App Store