Διάσημος σχεδιαστής μόδας πουλάει την Ferrari Enzo του

Ο πρόγονος της Ferrari LaFerrari, η άκρως εντυπωσιακή σε σχεδιασμό και επιδόσεις Ferrari Enzo, ήταν και παραμένει ένα από τα πιο εικονικά αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας. Συνολικά μόνο 400 Enzo κατασκευάστηκαν (η τελευταία δωρίστηκε στον Πάπα Βενέδικτο το 2005) και ακόμα πιο λίγες κυκλοφορούν στους δρόμους σήμερα.

Μία από αυτές είχε αγοραστεί από το διάσημο σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger, είναι κατασκευασμένη το Μάιο του 2003 και το οδόμετρό της έχει γράψει μόλις 3.622 μίλια (5.830 χλμ.). Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι η συγκεκριμένη Enzo μοιάζει λες και βγήκε πρίν από λίγο καιρό από το εργοστάσιο, αφού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό.

Δείτε ακόμα: «Διάφανη» Ferrari Enzo πωλείται για 3,1 εκατομμύρια ευρώ!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Enzo εφοδιάζεται με V12 6.0 λτ. κινητήρα απόδοσης 660 ίππων και 657 Nm ροπής, ο οποίος επιταχύνει το αμάξωμα των 1.255 κιλών από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 350 χλμ./ώρα.

Εκτιμώμενη τιμή δεν αναφέρεται από τον οίκο δημοπρασιών RM Sotheby’s, ωστόσο λόγω και της κατάστασης που βρίσκεται το αυτοκίνητο υπολογίζεται να φτάνσει η ακόμα και ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store