Στην τελική ευθεία για το αυτοκίνητο της χρονιάς 2017

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ανακοινώθηκαν οι επτά φιναλίστ που θα κοντραριστούν για τον τίτλο «ευρωπαϊκό αυτοκίνητο της χρονιάς 2017».

Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Mercedes E-Class, Nissan Micra, Peugeot 3008, ToyotaC-HR και Volvo S90/V90Η είναι τελικά οι επτά φιναλίστ για την ανάδειξη του ευρωπαϊκού αυτοκινήτου της χρονιάς για φέτος.

Δείτε επίσης: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio 300ρίζει στην Autobahn (+video)

Είναι τα εφτά μοντέλα που θα πάνε μέχρι τέλους και τον Μάρτιο, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, θα μάθουμε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ποιο θα στεφθεί… πρωταθλητής.

Εμείς να θυμίσουμε πως για το 2016 το αυτοκίνητο που πήρε σπίτι του τον τίτλο ήταν το Opel Astra. Φέτος όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα καθώς ο ανταγωνισμός είναι πιο έντονος από ποτέ.

Βλέπετε, εκτός από τα Mecedes E-Class και Volvo S90 που παίζουν σε άλλη κατηγορία και είναι πιθανό λόγω του premium χαρακτήρα τους να μην πάρουν το βραβείο, τα υπόλοιπα είναι όλα πολύ κοντά.

Διαβάστε ακόμη: Εκδόσεις και τιμές του νέου Toyota C-HR

Νέα μοντέλα όλα τους και με φιλοδοξίες. Τι να πει κανείς για την Giulia που τόσο μας έχει απασχολήσει ή για τα νέα Toyota C-HR, Nissan Micra, Peugeot 3008 και Citroen C3, που όλα τους φέρνουν κάτι νέο και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στην κατηγορία τους.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τον Μάρτιο και την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, οπότε και θα μάθουμε τον νικητή.

Εσείς ποιο πιστεύετε πως θα επικρατήσει;

Get it on Google Play Download on the App Store