Πρώτη στούκα για Giulia Quadrifoglio από δοκιμαστή

Αυτή είναι η πρώτη, καταγεγραμμένη στην κάμερα φυσικά, γερή στούκα της νέας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και μάλιστα όπως αφήνει η ιταλική εφημερίδα Corriere να εννοηθεί, από δοκιμαστή της ιταλικής μάρκας.

Η αλήθεια είναι πως πίσω κίνηση, 510 άλογα και ολισθηρό οδόστρωμα εξαιτίας βροχόπτωσης συνθέτουν ένα εκρηκτικό οδηγικό κοκτέιλ έτοιμο να στείλει όποιον το δοκιμάσει…

Δείτε επισης: Έτσι θα είναι η Giulia station wagon

Και αν είσαι δοκιμαστής οφείλεις να το… δοκιμάσεις. Αυτό έκανε και κάποιος από τους δοκιμαστές της Alfa Romeo, όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί το ιταλικό μέσο και τελικά κατέληξε στις μπάρες με μεγάλη ταχύτητα.

Το ατύχημα έγινε στις 25 Νοεμβρίου, λίγο έξω από το εργοστάσιο στο οποίο κατασκευάζεται το αυτοκίνητο, το Cassino. Το αυτοκίνητο έχει καταστραφεί ολοσχερώς ενώ ο οδηγός δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Αυτό που ίσως να έχει παίξει το ρόλο του, είναι το γεγονός πως η συγκεκριμένη Giulia ήταν δεξιοτίμονη, κάτι που ενδεχομένως να επηρέασε αρνητικά τον δοκιμαστή (ο οποίος πιθανότατα είναι έχει συνηθίσει να οδηγεί από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου). 

Get it on Google Play Download on the App Store