Πωλείται η τελευταία κουπέ Bugatti Veyron!

 

Κατασκευασμένη σε μόνο 450 μονάδες, η Bugatti Veyron είναι ένα δυσεύρετο υπέρ-αυτοκίνητο και συνήθως τη βρίσκει κανείς μόνο σε δημοπρασίες, όπως αυτή των φωτογραφιών μας που είναι μάλιστα ακόμη πιο special, μιας και είναι η τελευταία κουπέ που κατασκευάστηκε.

Η Bugatti Veyron ήταν ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια, με την -περιορισμένη- παραγωγή της να διαρκεί από το 2005 έως το 2015, παρέχοντας στον ιδιοκτήτη της απίστευτη δύναμη και εκρηκτικά οδικά χαρακτηριστικά.

Η Veyron της δημοπρασίας είναι μια από τις μόνο 48 Super Sports που κατασκευάστηκαν (1.200 αλογα) και μια από τις μόνο 8 που διατέθηκαν στις Η.Π.Α., όμως ήταν και η 300η και τελευταία Veyron με κουπέ αμάξωμα.

Δείτε ακόμα: Bugatti Chiron με 1.500 PS και με 0-100 χλμ./ώρα σε 2,5 δλ.!

Μάλιστα, το 2015 αυτή η Veyron παρουσιάστηκε από τη Bugatti στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, σηματοδοτώντας και το τέλος της παραγωγής της κουπέ Veyron (τα υπόλοιπα 150 κομμάτια ήταν ρόουντστερ).

Πλέον, το συλλεκτικό αυτό μοντέλο με μόνο 644 χιλιόμετρα θα δημοπρατηθεί τον επόμενο μήνα στην Αριζόνα από τον οίκο RM Sotheby’s, όπου αναμένεται να πιάσει ένα ποσόν κοντά στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store