Ford Focus RS vs αγωνιστικό Subaru Impreza STI (+video)

Το Ford Focus RS είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πλέον ικανά αυτοκίνητα στην κατηγορία του χάρη στο μοτέρ των 350 ίππων και την τετρακίνησή του. Πως τα πάει όμως απέναντι σε ένα αγωνιστικό Subaru Impreza STI, έστω και αν αυτό είναι παλιό; 


Δεν υπάρχουν πολλά εργοστασιακά αυτοκίνητα που να μπορούν να τα βάλουν με ένα αγωνιστικό και μάλιστα στο χιόνι, ακόμη και αν αυτό είναι παλαιότερης τεχνολογίας. Το Ford Focus RS όμως μπορεί και δείχνει τις αγωνιστικές καταβολές του, καθώς μονομαχεί με ένα παλιό αγωνιστικό, επίσης τετρακίνητο Subaru STI της «Team O’Neil Rally School».

Δείτε επίσης: Το πολεμικό Ford Fiesta WRC

Το video είναι ενδεικτικό των ικανοτήτων του Ford Focus RS, της αποδοτικότητας της τετρακίνησής του αλλά και του drift mode του. Μάλιστα ο ιδρυτής της ομάδας O’Neil και πρώην οδηγός αγώνων, Tim O’Neil δηλώσε εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκε το εργοστασιακό Focus RS, ενώ είπε πως έβαλε δύσκολα στο αγωνιστικό Impreza STI. Μάλιστα δεν έκρυψε πως θα συνεχίσει να δοκιμάζει το Focus RS και στο μέλλον θα το έχει ετοιμοπόλεμο για αγωνιστική δράση!

Get it on Google Play Download on the App Store