Εξαιρετικό Honda NSX προς πώληση

Αυτό το Honda NSX πρώτης γενιάς έχει ανέβει προς πώληση, μέσω δημοπρασίας στο eBay την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ και ήδη η τιμή του ανεβαίνει μέρα με τη μέρα και έχει ξεπεράσει πλέον τα 35.000 ευρώ. Το ιαπωνικό μοντέλο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ φέρει πάνω του και αρκετά καλούδια.

Το Honda NSX ήταν το πρώτο ιαπωνικό supercar, αλλά και το πρώτο αυτοκίνητο από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, το οποίο μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τις Ferrari της εποχής. Το Honda NSX πρώτης γενιάς έπαιρνε πνοή από έναν V6 ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3.0 λτ. ο οποίος εφοδιαζόταν με σύστημα VTEC και απέδιδε 274 ίππους. Ζύγιζε μόλις 1.370 κιλά χάρη στην εκτεταμένη χρήση αλουμινίο, ενώ στην εξέλιξή του και στο στήσιμό του είχε συμβάλει δραστικά και ο αείμνηστος Ayrton Senna.

Διαβάστε επίσης: Σκέψεις για αναβίωση του S2000 από τη Honda

Είναι σε άψογη κατάσταση, έχει διανύσει 136.700 χιλιόμετρα και είναι δεξιοτίμονο, καθώς έχει εισαχθεί στις Η.Π.Α. από την Ιαπωνία. Ο ιδιοκτήτης του έχει φροντίσει ώστε να διατηρήσει αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του όσο γίνεται και το μόνο που έχει αλλάξει είναι το κιβώτιο το οποίο είναι έξι σχέσεων (από το νεότερο NSX) και όχι πέντε, έχει τοποθετήσει εξάτμιση Taitec, ρυθμιζόμενη ανάρτηση, Recaro κάθισμα οδηγού και ζάντες αλουμινίου Weds Sport SA (18 ιντσών εμπρός και 19 ιντσών πίσω).

Get it on Google Play Download on the App Store