Το νέο free press περιοδικό του autogreeknews.gr!

Μη χάσετε αύριο Τετάρτη 28/12 το πρώτο τεύχος του Autogreeknews Magazine, του νέου free press περιοδικού του autogreeknews.gr, που θα διανεμηθεί σε 20.000 αντίτυπα στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας και του Πειραιά!

Με μια πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα ύλη για το αυτοκίνητο και όχι μόνο, κυκλοφορεί σε 36 άκρως ποιοτικές σελίδες το πρώτο τεύχος του Autogreeknews Magazine.

Στο νέο free press περιοδικό του www.autogreeknews.gr μπορείτε αρχικά να βρείτε την πλήρη δοκιμή του νέου Peugeot 3008 1.6 BlueHDI 120 PS, του νέου Crossover της γαλλικής φίρμας, που ξεχωρίζει με τη μοντέρνα του σχεδίαση, την υψηλή ποιότητά του και τους πολύ καλούς του χώρους.

Επίσης, δοκιμάζουμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας από τη νέα BMW 318i με τον «μικρό» σε κυβισμό 1.500άρη turbo βενζινοκινητήρα, ενώ οδηγούμε το νέο ευρύχωρο μίνι Ford Ka+ και παρουσιάζουμε όλα τα μυστικά του ανανεωμένου Renault Clio.

Στο νέο Autogreeknews Magazine μπορείτε να βρείτε επίσης ένα χορταστικό αφιέρωμα με όλα τα αυτοκίνητα με Φυσικό Αέριο της ελληνικής αγοράς, αλλά και όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε πριν περάσετε το αυτοκίνητό σας από ΚΤΕΟ.

Για το τέλος, αφήσαμε τη νέα μας στήλη με τον τίτλο «Good Living», στην οποία κάθε μήνα θα σας παρουσιάζουμε τρόπους που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και με παραπάνω στυλ!

Get it on Google Play Download on the App Store