BMW M1 βρέθηκε ξεχασμένη σε γκαράζ μετά από 34 χρόνια!

Μια πολύ σπάνια BMW M1 του 1981 (453 κατασκευάστηκαν) βρέθηκε παρατημένη σε ένα γκαράζ στην Ιταλία, όπου είχε ξεχαστεί εκεί για 34 ολόκληρα χρόνια.


Η κλασική αυτή σπορ BMW ανακαλύφθηκε από γερμανό ντίλερ της BMW και είχε παραμείνει ανέγγιχτη από το 1982. Η σκονισμένη BMW M1 έχει γράψει στο κοντέρ μόλις 7.392 χιλιόμετρα και παρόλο που δεν την πρόσεχε κανείς (όπως μαρτυρούν τα διάφορα αντικείμενα που είχαν αφήσει πάνω της), ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση.

Ο ντίλερ Mint Classics που την ανακάλυψε αναφέρει ότι δεν θα είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει στην αρχική της κατάσταση. Με μια καλή περιποίηση του αμαξώματος και του εσωτερικού θα λάμψει ξανά, ωστόσο λόγω των χρόνων της ακινησίας θα χρειαστεί περισσότερη δουλειά στα μηχανικά μέρη, έτσι ώστε η M1 να μπορεί ξανά να κυκλοφορήσει.

Δείτε ακόμα: Αναπαλαιωμένη BMW M1 του 1979 είναι σαν καινούργια!

Άλλωστε η Μ1 παραμένει ένα από τα πιο ακριβά και ποθητά αυτοκίνητα για τους συλλέκτες. Πληροφοριακά, τροφοδοτείται με 6κύλινδρο κινητήρα 3.5 λτ. απόδοσης 277 ίππων και σε συνδυασμό με το 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο επιταχύνει τη M1 στα 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 5,5 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 260 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store