Παράταση στην παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2017

Κάθε χρόνο το υπουργείου οικονομικών δίνει παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, αλλά φέτος ξεπέρασε τον εαυτό του καθώς έδωσε παράταση στην παράταση. Δείτε λοιπόν πότε είναι η νέα καταλυτική ημερομηνία.

Αρχικά ξέραμε πως η προθεσμία για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας 2017 και κατάθεσης πινακίδων (για όσους το επιθυμούν) είναι 31 Δεκεμβρίου αλλά επειδή ήταν Σάββατο, θα πήγαινε 30 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή.

Τελικά, έπειτα από σχετική ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών και κατά παράδοση, πήραν παράταση για τις 2 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα.

Δείτε επίσης: Ποσά, πρόστιμα και άτοκες δόσεις για τα τέλη κυκλοφορίας 2017

Όμως το υπουργείο οικονομικών επανήλθε δριμύτερο και ανακοίνωσε νέα, δεύτερη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2017, με τη λήξη της προθεσμίας πλέον να μετατίθεται για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών

«Το Υπουργείο Οικονομικών, ύστερα από αιτήματα πολιτών και κοινωνικών φορέων, προχωρά στην παράταση της πληρωμής τελών κυκλοφορίας για το 2017, μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017. Η παράταση αφορά στα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και στην κατάθεση πινακίδων. Με δεδομένο ότι η μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών έχει ήδη τακτοποιήσει την σχετική υποχρέωση, δεν θα υπάρξει περαιτέρω παράταση.».

 

Get it on Google Play Download on the App Store