BMW-Nissan-Porsche: Τα απαγορευμένα αυτοκίνητά τους…

Στη Νότια Κορέα έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα με τις εκπομπές ρύπων και την παραποίηση στοιχείων από διάφορες εταιρείες και πλέον ανακοίνωσαν την απαγόρευση πωλήσεων συνολικά δέκα μοντέλων των BMWNissan και Porsche.

Οι αρχές της Νότιας Κορέας και συγκεκριμένα το αντίστοιχο με το δικό μας υπουργείο περιβάλλοντος, ανακοίνωσε πως βρέθηκαν αυτοκίνητα με πλαστά πιστοποιητικά τα οποία είναι των BMW, Nissan και Porsche, στις οποίες επέβαλλε και πρόστιμο 5,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Δείτε επίσης: Τα πέντε νέα best sellers του 2017

Εκτός όμως από το πρόστιμο, απαγόρευσε και τις πωλήσεις των δέκα μοντέλων που αφορούν τα πιστοποιητικά. Αυτά είναι η BMW X5 M, το Nissan Qashqai στις εκδόσεις με πετρελαιοκινητήρα, το Infinti Q50 και οι Porsche Cayenne SE Hybrid, Cayenne Turbo, 918 Spyder, Macan S Diesel, CaymanGTS, Panamera SE Hybrid και 911 GT3.

Μάλιστα οι αρχές ανακοίνωσαν πως στο Nissan Qashqai βρέθηκε και συσκευή η οποία παραποιεί τις εκπομπές ρύπων. Εμείς περιμένουμε με ενδιαφέρον την αντίδραση των εταιρειών και θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό.

Get it on Google Play Download on the App Store