Η απάντηση του προέδρου του FCA για την πώληση της Alfa Romeo

Λίγες εβδομάδες πριν ήρθαν στην επιφάνεια κάποιες φήμες οι οποίες έκαναν λόγο για ενδεχόμενη πώληση της Alfa Romeo προκειμένου ο όμιλος FCA (Fiat Chrysler Automobiles) να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. O πρόεδρος του ομίλου Sergio Marchionne πήρε θέση στα σενάρια αυτά.

«Όλα έχουν ένα όριο…» αυτό δήλωσε ο Sergio Marchionne όταν ρωτήθηκε αν ο όμιλος σκοπεύει να βάλει πωλητήριο στην Alfa Romeo, βάζοντας τέλος στις φήμες περί πώλησης της ιταλικής μάρκας με αινιγματικό είναι η αλήθεια, τρόπο. Παρόλα αυτά για την Magneti Marelli, η οποία επίσης ανήκει στον όμιλο FCA και ήταν μέρος των ίδιων σεναρίων, είπε πως «εξετάζουμε το κατά πόσο είναι χρήσιμη στον όμιλο η ύπαρξή της».

Δείτε επίσης: Κόντρα στα 280 χλμ./ώρα ανάμεσα σε Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio και Audi S4 (+video)

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν στον απόηχο της ανακοίνωσης του ομίλου FCA πως θα επενδύσει ένα δισ. δολάρια στα εργοστάσια στο Γουόρεν και στο Τολέδο προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για την παραγωγή των νέων Jeep Wagoner και Jeep Grand Wagoner, καθώς και του Wrangler pick-up. Μία επένδυση η οποία αξίζει να αναφέρουμε πως θα δημιουργήσει 2.000 νέες θέσεις εργασίας.

Οι δηλώσεις του Sergio Marchionne στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, ολοκληρώθηκαν με την αποκάλυψη πως το νέο Jeep Grand Cherokee, το οποίο θα πρέπει να το περιμένουμε το 2018, θα έχει Alfa Romeo στο DNA του, καθώς θα πατά στο πάτωμα της Stelvio.

Get it on Google Play Download on the App Store