Nissan Micra made in France

Το νέο Nissan Micra το γνωρίσαμε το φθινόπωρο στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, όπου το μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του. Η παραγωγή του ξεκίνησε και οι πρώτες μονάδες κύλησαν από το εργοστάσιο, όχι όμως της ίδιας της μάρκας.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για το εργοστάσιο της κοινοπραξίας Nissan-Renault Alliance στο Flins της Γαλλίας. Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτό είναι το πρώτο μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας το οποίο παράγεται σε γραμμή της Renault αλλά και πως το Micra επιστρέφει στην ευρωπαϊκή παραγωγή έπειτα από επτά χρόνια απουσίας.

Δείτε επίσης: Νέο Nissan Micra Nismo

Λογικό πλέον, καθώς το νέο Micra είναι προορισμένο για την Ευρώπη. Είναι χαμηλότερο, πλατύτερο και μακρύτερο από τους προκατόχους του και προσφέρει μεγαλύτερους χώρους. Επίσης, εφοδιάζεται με νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, ενώ εξοπλίζεται από ένα πλήρες πακέτο καινοτόμων χαρακτηριστικών ασφαλείας (διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο Nissan Micra).

Οι παραδόσεις των πρώτων μοντέλων του Nissan Micra πέμπτης γενιάς θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο, ενώ στη χώρα μας θα πατήσουν τις ρόδες τους αρχές της άνοιξης. 

Get it on Google Play Download on the App Store