Μία και μοναδική Koenigsegg Regera για τον πρίγκιπα της Pop

Κατά την προσφιλή της συνήθεια ή τακτική αν θέλετε, η Koenigsegg παρουσίασε ακόμη μία ειδική έκδοση της Regera η οποία αυτή τη φορά δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον διάσημο τραγουδιστή της pop, τον Prince, ο οποίος πέθανε στις 21 Απριλίου του 2016.

Και για να το κάνει αυτό, έβαψε το ανθρακονημάτινο αμάξωμα της Regera, σε μωβ χρώμα. Γιατί μωβ; Γιατί αντλεί την έμπνευσή της από το τραγούδι του Prince ονόματι «Purple Rain», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει μωβ βροχή.

Έτσι και η συγκεκριμένη Koenigsegg Regera λοιπόν είναι σαν να βρέθηκε κάτω από μωβ βροχή και πήρε το χρώμα της. Σύμφωνα με την ίδια τη μάρκα, αρχικά είχαν σκοπό να συνδυάσουν το μωβ χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες, σκέψη που τελικά απορρίφθηκε ως ακατάλληλη για το αυτοκίνητο.

Δείτε επίσης: Ποιος διάσημος τραγουδιστής σκοτώνει την Ferrari του;

Τη θέση του χρυσού πήραν οι μαύρες λεπτομέρειες, πάντα από ανθρακονήματα και οι μαύρες ζάντες, πίσω από τις οποίες δεσπόζουν οι λευκές δαγκάνες. Όσον αφορά στο εσωτερικό, εκεί προτιμήθηκε το λευκό χρώμα, στις δερμάτινες επενδύσεις, συνδυασμένο με μωβ ραφές και carbon διακοσμητικά.

Η συγκεκριμένη έκδοση δεν έχει να επιδείξει κάποιες μετατροπές στο μηχανικό τομέα. Εξακολουθεί να εφοδιάζεται με τον Biturbo 5.0 λτ. βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει 1.500 ίππους και 1.986 Nm ροπής. Τιμές που χαρίζουν απίστευτες επιδόσεις, καθώς το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 2.8 δλ. και η τελική της ταχύτητα σταματά στα 402 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store