Το αυτοκίνητο που έκανε δώρο ο «βράχος» στον μπαμπά του

Ο διάσημος και αγαπητός στο αυτοκινητικό κοινό, μέσω και των ταινιών Fast & Furious, Dwayne Johnson ή The Rock (Ο Βράχος) όπως είναι το παρατσούκλι του, έκανε δώρο στον πατέρα του για τα Χριστούγεννα ένα αυτοκίνητο και διηγήθηκε παράλληλα μια απίθανη ιστορία.

Συγκεκριμένα, ένα Ford Explorer πήρε δώρο στον πατέρα του για τα Χριστούγεννα ο Dwayne Johnson και πόσταρε στο λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με αυτόν αλλά και το υπέροχο καινούργιο δώρο του.

Με την ευκαιρία αυτή όμως, ο «βράχος» αφηγήθηκε και μια συγκλονιστική ιστορία, από όταν ο πατέρας του ήταν 13 ετών και μέσα από αυτή θέλει να μας εμπνεύσει να προσπαθούμε πάντοτε και να μην τα παρατάμε ποτέ.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Ronaldo, το οποίο ο ίδιος αποκαλέι τέρας

«Όταν ο πατέρας μου ήταν 13 ετών», λέει ο Johnson, «και ενώ είχε χάσει τον πατέρα του, πρωταγωνίστησε σε έναν καυγά με το νέο, τότε, φίλο της μητέρας του. Η τελευταία τον είχε καλέσει στο σπίτι για το χριστουγεννιάτικο δείπνο. Εκείνος όμως μέθυσε και ούρησε στην γαλοπούλα. Τότε ο πατέρας μου τον έβγαλε έξω, χάραξε μια γραμμή στο χιόνι και του είπε να μην την περάσει γιατί αλλιώς θα πεθάνει. Εκείνος την πέρασε και τελικά ο πατέρας μου τον ξάπλωσε… Έπειτα ήρθε η αστυνομία και είπε στην μητέρα του πατέρα μου, πως όταν συνέλθει ο φίλος της, αυτοί οι δύο θα σκοτωθούν και για αυτό το λόγο θα πρέπει κάποιος από τους δύο να φύγει από το σπίτι. Τότε η μητέρα του πατέρα μου τους μάζεψε όλους μέσα στο σπίτι και έδιωξε τον πατέρα μου. Κάπως έτσι έμεινε στα 13 του άστεγος. Μέσα στα Χριστούγεννα. Και όμως τα κατάφερε…»

Επειδή λοιπόν ο Johnson θέλει ο πατέρας του να έχει κάτι δυνατό να θυμάται τα Χριστούγεννα, εκτός από αυτό το θλιβερό γεγονός, του πήρε αυτό το αυτοκίνητο δώρο. Εμείς να του ευχηθούμε καλοτάξιδο!

Get it on Google Play Download on the App Store