Μια Koenigsegg Regera για τους λάτρεις του… κόκκινου κρασιού!

Στην Koenigsegg φαίνεται ότι δεν έχουν να… κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να παίζουν με τις ειδικές εκδόσεις των υπεραυτοκινήτων τους και έτσι σχεδόν μια εβδομάδα μετά την μωβ Regera για τον Prince, παρουσιάστηκε μια νέα Regera σε κόκκινο χρώμα γαλλικού κρασιού.

Η εν λόγω Regera αποτελεί προϊόν δημιουργίας του Johan B., Διευθυντή Πωλήσεων της σουηδικής φίρμας για την Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη, ο οποίος επέλεξε να βάψει το ανθρακονημάτινο αμάξωμά της σε κόκκινο χρώμα του γαλλικού κρασιού Bordeaux, με το κέντρο του αμαξώματος να έρχεται σε μαύρο carbon με χρυσές ρίγες.

Διαβάστε ακόμα: Lada Raven: Το ρώσικο supercar που θα τα βάλει με Ferrari

Οι τροχοί είναι οι ίδιες ανθρακονημάτινες σκουρόχρωμες ζάντες της προηγούμενης μωβ Regera, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουμε το συνδυασμό καφέ και μπεζ πανάκριβων δερμάτων, αλλά και τα σκούρα ανθρακονήματα στην κεντρική κονσόλα, τη βάση του τιμονιού, τις πόρτες και τους αεραγωγούς.

Όπως συνέβη και με τη μωβ Regera, έτσι και η νέα δεν έχει κάποιες μηχανικές αλλαγές, διαθέτοντας και πάλι τον 5λιτρο biturbo βενζινοκινητήρα των 1.500 ίππων και 1.986 Nm ροπής. Το 0-100 χλμ./ώρα απαιτεί μόνο 2,8 δλ., ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει το εκπληκτικό νούμερο των 402 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store