Ανατριχιαστική Alfa Romeo Giulia DTM – Ο εφιάλτης των Γερμανών

 

Οι φίλοι της Alfa Romeo και όχι μόνο, γνωρίζουν πολύ καλά πως στο παρελθόν η ιταλική μάρκα έχει κάνει θαύματα στους αγώνες με την πρόγονο της Giulia, την 155 και προφανώς κάποιοι θα ήθελαν πολύ να δουν και την Giulia στα χρώματα της Martini να κατατροπώνει τον ανταγωνισμό.

Δείτε επίσης: Alfa Romeo ξεκολλά εκχιονιστικό Unimog (+video)

Η Alfa Romeo 155 V6 TI είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των Γερμανών πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Ήταν τότε που ως αγωνιστικό Class 1, αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα τουρισμού και είχε κατακτήσει ότι τίτλο υπήρχε, ακόμη και το γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού.

Στο τιμόνι της έγραψαν ιστορία οδηγεί όπως ο Alessandro Nannini και ο Nicola Larini, ενώ το 1995 ήταν η χρονιά που βάφτηκε στα χρώματα της Martini.

Σε αυτά είναι βαμμένη και η Alfa Romeo Giulia TDM που βλέπουμε εδώ, σε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα η οποία είναι δημιουργία του RC-Workchop και στη θέα της και μόνο θα κάνει τους φίλους της να ανατριχιάζουνε και τους εχθρούς της να τρέμουν…

Διαβάστε ακόμη: Η τιμή και τα χαρακτηριστικά της παρθενικής Alfa Romeo Stelvio

Είμαστε σίγουροι πως όλοι οι Alfisti και όχι μόνο, θα ήθελαν να την δουν στο γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού να τερματίζει μπροστά από Audi, BMW και Mercedes δεν υπάρχουν όμως τέτοιες σκέψεις στο μυαλό των Ιταλών…

Get it on Google Play Download on the App Store