Οι μάρκες αυτοκινήτου που γκουγκλάραμε περισσότερο το 2016

Για όποιον ενδιαφέρεται να δει ποιες μάρκες αυτοκινήτου γκούγκλαρε περισσότερο ο κόσμος σε όλη τη Γη, η βρετανική εταιρεία Quickco έχει την απάντηση, καθώς δημοσίευσε σχετικό, παγκόσμιο χάρτη με τα αποτελέσματα ανά χώρα. Σε αυτόν υπάρχει φυσικά και η χώρα μας!

Πριν δούμε τι ακριβώς έχει γκουγκλάρει περισσότερο ο κόσμος ανά χώρα, να πούμε πρώτα μερικά στοιχεία για τα αποτελέσματα και το πώς δημιουργήθηκε αυτός ο χάρτης. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε εδώ αφορούν το 2016 και έχουν συγκεντρωθεί μέσω της Google.

Δείτε επίσης: Toyota vs VW – Ποια τερμάτισε πρώτη σε πωλήσεις το 2016;

Φυσικά σε χώρες όπως η Κίνα, η Βόρεια Κορέα και η Ρωσία η Google δεν είναι η βασική μηχανή αναζήτησης και αυτό ίσως διαστρεβλώνει την πραγματικότητα σε αυτές τις περιοχές.

Όπως λοιπόν φαίνεται και στους  χάρτες, αρχικά στην Ευρώπη η BMW έχει το πάνω χέρι, ενώ είναι η μάρκα που γκουγκλάραμε περισσότερο και στη χώρα μας. Αναμενόμενα στην Ιταλία ήταν η Fiat και στην Γαλλία η Renault, ενώ σε Γερμανία και Αγγλία κυριάρχησε και πάλι η BMW.

Στις Η.Π.Α. η Toyota ήταν η μάρκα με τα περισσότερα γκουγκλαρίσματα, ενώ σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα ήταν πρώτη και πάλι η BMW.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store