Ανατριχίλα: Επιστρέφει η Lancia Delta Integrale με 350 PS, 4κίνηση και DNA από Giulia;

 

Νέα, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, στην οποία πρωταγωνιστεί μία μελλοντική έκδοση της Lancia Delta Integrale διέρρευσε σε ιταλικό, αυτοκινητικό μέσο, το οποίο μάλιστα κάνει λόγο για παραγωγή της σε περιορισμένο αριθμό (αρχικά τουλάχιστον).

Η θρυλική Lancia Delta Integrale έχει πολλούς οπαδούς, στην Ευρώπη κυρίως και όπως είναι λογικό πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να τη δουν να επιστρέφει στο προσκήνιο και να κάνει μία νέα εμπορική καριέρα και γιατί όχι και αγωνιστική!

Δείτε επίσης: Πωλείται Lancia Delta HF Integrale Evoluzione 1 Martini 5

Φήμες λοιπόν από την Ιταλία κάνουν λόγο για επιστροφή της ως μοντέλο περιορισμένης παραγωγής το οποίο θα βασίζεται σε μία διαφοροποιημένη εκδοχή της πλατφόρμας της Giulia, θα είναι τετρακίνητη και θα εφοδιάζεται με V6 βενζινοκινητήρα, ο οποίος με τη βοήθεια συμβατικού και ηλεκτρικού τούρμπο θα αποδίδει 350 ίππους.

Η παραγωγή της αναγεννημένης Lancia Delta Integrale θα περιοριστεί στις 500 μονάδες και θα έχει ως σκοπό να γιορτάσει την επέτειο των 30 ετών από το 1987, οπότε και το ιταλικό μοντέλο πήρε την πρώτη του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. Εδώ μπορείτε να βρείτε το ιταλικό δημοσίευμα το οποίο κάνει λόγο για την επιστροφή της Lancia Delta Integrale.

Το ιταλικό μέσο διατείνεται μάλιστα πως, παρά το γεγονός πως δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών, γνωρίζει ότι ξεκίνησε ήδη μελέτη για τη βιωσιμότητα του πρότζεκτ αλλά και οι πρώτες συζητήσεις για τα αισθητικά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Μάλιστα δημοσιεύει και την παραπάνω, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία απεικονίζει την μελλοντική Lancia Delta Integrale!

Δείτε ακόμη: Βίντεο ύμνος για την Lancia Delta Integrale 

Εμείς βλέπουμε το θέμα με αρκετή επιφύλαξη, καθώς αν ήταν αλήθεια κάτι από τα παραπάνω τότε δεν θα είχαμε δει κάποιες κατασκοπευτικές εικόνες από τις δοκιμές εξέλιξης του μοντέλου; Είμαστε ήδη στο 2017 και αν οι Ιταλοί όντως έχουν σκοπό να γιορτάσουν έτσι τα 30 χρόνια από την πρώτη νίκη της Delta στο WRC τότε μάλλον έχουν καθυστερήσει! Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε σχετικά με την αναβίωση της Lancia Delta Integrale.

Get it on Google Play Download on the App Store