Συναγερμός: Διαρροή Toyota Supra – Από 192 έως 340 άλογα

Η πρώτη διαρροή της νέας Toyota Supra είναι γεγονός και μας έρχεται από τη Ρωσία. Πρόκειται για μία εικόνα του φυλλαδίου του νέου ιαπωνικού σπορ αυτοκινήτου, το οποίο επιβεβαιώνει πως το μοντέλο θα ονομάζεται Supra και θα φέρει τα σήματα της Gazoo Racing.

Φυσικά το ποια σήματα θα φέρει το νέο σπορ μοντέλο της Toyota είναι το τελευταίο που μας απασχολεί καθώς στην μπροσούρα αυτή, όπως βλέπουμε και στην εικόνα, φαίνεται το εμπρός δεξί φανάρι του αυτοκινήτου και λίγο από το εμπρός μέρος του, το οποίο όπως παρατηρούμε, παραμένει πιστό στον σχεδιασμό του πρωτότυπου FT-1.

Δείτε επίσης: Αθεόφοβο Toyota Land Cruiser δεν το σταματάει ούτε ποτάμι… (+video)

Το μήκος της νέας Supra θα είναι 4.380 χλστ. με πλάτος 1.830 χλστ. και ύψος 1.280 χλστ. ενώ το μεταξόνιό της θα είναι στα 2.470 χλστ. Το βάρος της θα κυμαίνεται αναλόγως έκδοσης από τα 1.350 έως και τα 1.430 κιλά, ενώ θα εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου 18 ή 19 ιντσών.

Κάτω από το αμάξωμα της τώρα θα έχουμε ένα τούρμπο μοτέρ βενζίνης στα 2.0 λτ. το οποίο στη βασική έκδοσή του θα αποδίδει 192 ίππους και 320 Nm ροπής, ενώ θα διατίθεται και πιο ισχυρό με 252 ίππους και 400 Nm ροπής.

Η κορυφαία εκδοχή της Supra θα χρησιμοποιεί 6κύλινδρο βενζινοκινητήρα, επίσης τούρμπο, 3.0 λτ. ο οποίος θα αποδίδει 340 ίππους και 450 Nm ροπής.

Οι παραπάνω πληροφορίες γράφονται με κάθε επιφύλαξη, καθώς μιλάμε για διαρροή φυλλαδίου και όχι κάποια επίσημη ανακοίνωση. Όσον αφορά την εμφάνιση του μοντέλου, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε η Toyotaθα παρουσιάσει όπως λένε οι πληροφορίες, μία πρωτότυπη έκδοση της Supraστην έκθεση του Τόκιο.

Διαβάστε ακόμη: Έτσι θα μοιάζει η νέα Toyota Supra

Η παραγωγή της νέας Toyota Supra αναμένεται να ξεκινήσει το 2018 στο εργοστάσιο της Magna Steyr στην Αυστρία, όπου θα κατασκευάζεται και η νέα BMW Z4, καθώς τα δύο αυτοκίνητα αποτελούν συμπαραγωγή των δύο εταιρειών.

 

Get it on Google Play Download on the App Store