Δες πως θα παραγγείλεις την Alfa Romeo Stelvio

Η Alfa Romeo Stelvio, το πρώτο SUV της ιταλικής μάρκας, ξεκινά την εμπορική της καριέρα και στη χώρα μας και το κάνει με την έκδοση First Edition η οποία συνοδεύεται από πλουσιοπάροχο εξοπλισμό και είναι άκρως ελκυστική.

Συγκεκριμένα, η… πρωτάρα Alfa Romeo Stelvio First Edition θα εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, φώτα bi-xenon, βαμμένες δαγκάνες φρένων, δερμάτινο σαλόνι και ξύλινες ενθέσεις στην καμπίνα, αλουμινένια χειριστήρια στο τιμόνι για τις αλλαγές ταχυτήτων και σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8,8 ιντσών. Στον βασικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται τα προηγμένα συστήματα Integrated Braking System, Forward Collision Warning, Autonomous Emergency Brake και Lane Departure Warning.

Κάτω από το καπό της, η AlfaRomeo Stelvio First Edition (δες εδώ όλες τις πληροφορίες για τη Stelvio, στο επίσημο ελληνικό site της Alfa Romeo) θα έχει τον 2.0 Turbo βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 280 ίππους και 400 Nm ροπής και για την μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς, θα συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Q4. Αυτό να θυμίσουμε πως σε κανονικές συνθήκες στέλνει το 100% της ροπής στον πίσω άξονα και σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης μοιράζει τη ροπή 50:50 σε εμπρός και πίσω άξονα. Σύμφωνα με την Alfa Romeo, η Stelvio First Edition κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 5.7 δλ. και η τελική της ταχύτητα σταματά στα 230 χλμ./ώρα, ενώ η εργοστασιακή μέση κατανάλωση φτάνει τα 7,0 λίτρα/100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων CO2 να είναι 161 γρ./χλμ.

Η πρώτη και αποκλειστική έκδοση της Alfa Romeo Stelvio, η οποία ονομάζεται First Edition, είναι πλέον διαθέσιμη για παραγγελίες σε όλο το δίκτυο διανομέων Alfa Romeo στη χώρα μας και θα συνοδεύεται από 5 χρόνια εγγύηση, οδική βοήθεια και ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω της FCA Bank. Εδώ μπορείς να εκδηλώσεις και εσύ το ενδιαφέρον σου για το πρώτο SUV της Alfa Romeo.

Get it on Google Play Download on the App Store