Όταν κάνεις δώρο Lamborghini σε 18χρονο (+video)

Ακόμη είναι μέσα στο μυαλό μας οι εικόνες και το video από το φρικτό ατύχημα με την Porsche στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας και σίγουρα θα κάνουν καιρό να σβηστούν, ίσως και ποτέ. Την ίδια στιγμή, στην Μαλαισία ένας 18χρονος πήρε ως δώρο ενηλικίωσης μία Lamborghini και την διέλυσε, κυριολεκτικά!

Πολλοί λένε πως θα έπρεπε να υπάρχουν κατηγορίες διπλωμάτων, όσον αφορά στην οδήγηση ενός αυτοκινήτου. Δεν μπορεί κάποιος που έχει πάρει δίπλωμα οδήγησης να θεωρείται ικανός να οδηγήσει από… Smart fortwo έως και Lamborghini Gallardo.

Δείτε ακόμη: Όταν σκάει το λάστιχο της Porsche στα 332 χλμ./ώρα (+video)

Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο αυτή τη στιγμή δεν ισχύει πουθενά στον κόσμο και έτσι ο κάθε ένας μπορεί να πάρει ένα supercar και να κάνει τις βόλτες του. Όπως έκανε και αυτός ο 18χρονος στην Μαλαισία, οι γονείς του οποίου του πήραν δώρο Lamborghini Gallardo για να γιορτάσουν την ενηλικίωσή του.

Βέβαια, η ενηλικίωση από μόνη της δεν φέρνει ούτε πείρα, ούτε οδηγικές γνώσεις και έτσι ο νεαρός την κατέστρεψε, αφού έχασε τον έλεγχό της. Το καλό είναι πως δεν πήρε κανέναν στο λαιμό του, ενώ τόσο αυτός όσο και ο συνοδηγός βγήκαν σώοι από το εσωτερικό του ιταλικού supercar.

Get it on Google Play Download on the App Store