Η πιο… ψεύτικη σκηνή του Fast & Furious που είδαμε ποτέ (+video)

Εντάξει, πάντοτε στο σινεμά η υπερβολή είναι δεδομένη και στην τελική είναι αυτή που μας κάνει να παρακολουθούμε και μία ταινία σαν το Fast & Furious. Στο νέο trailer όμως της ταινίας μία σκηνή είναι εξωπραγματικά ψεύτικη. Τόσο που ειλικρινά μας φαίνεται αστεία.

Αναφερόμαστε στην σκηνή όπου η Charlize Theron προκαλεί πειρατεία σε εκατοντάδες αυτόνομα αυτοκίνητα προκαλώντας το χάος. Μία σκηνή την οποία μπορείτε να δείτε στο 0.50 δλ. του νέου trailer της ταινίας.

Δείτε επίσης: Στο Fast & Furious 8 πνίγουν Lamborghini (+video)

Εμείς να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου του 2017, ενώ το κάστινγκ θα είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Συγκεκριμένα τους γνωστούς από το παρελθόν Vin Diesel, Dwayne «TheRock» Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson και Ludacris έρχονται πλέον να πλαισιώσουν και οι Charlize Theron, Helen Mirren, Jason Statham και Scott Eastwood.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο GaryGray, ενώ θυμίζουμε πως Vin Diesel έχει ήδη δηλώσει ότι το Fast and Furious 8 θα είναι μία οσκαρική ταινία και όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, τα εφέ τουλάχιστον είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Get it on Google Play Download on the App Store