Ο όμιλος VW δεν αποκλείει τη συνεργασία με τον όμιλο Fiat

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ο σοφός λαός και όπως φαίνεται, στο θέμα με την πιθανή συνεργασία του ομίλου VW με τον όμιλο FCA ισχύει. Πλέον, ο γενικός διευθυντής της πρώτης τα γυρίζει και λέει πως δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Και αυτό γιατί όπως εξήγησε, μία συνεργασία των δύο θα βοηθούσε τον γερμανικό όμιλο, προκειμένου να κρατήσει την κυρίαρχη θέση του στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το VW Golf R Performance (+video)

Πριν λίγες ημέρες ο Sergio Marchionne είχε δηλώσει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουν οι δύο εταιρείες. Αυτή τη φορά έρχονται οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή του ομίλου VW Matthias Muller ο οποίος είπε κατά τη διάρκεια του ετήσιου συμβουλίου πως «δεν υπάρχουν κάποιες επαφές με τον κύριο Marchionne, αλλά δεν είπα ποτέ πως αποκλείω το ενδεχόμενο συνεργασίας».

Ο ίδιος συνέχισε τις δηλώσεις του λέγοντας πως «για εμάς, στον όμιλο VW δεν μετρά το μέγεθος. Πάντα έλεγα πως η παραγωγή δεν είναι ο μοναδικός μας στόχος. Θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι με κάθε τρόπο».

Get it on Google Play Download on the App Store