Η νέα Toyota Supra πιάστηκε στο βενζινάδικο

Η επιστροφή της Supra είναι ένα από τα μεγαλύτερα νέα της χρονιάς και πλέον, όσο ερχόμαστε πιο κοντά στην επίσημη πρώτη της που αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο, είναι αναμενόμενο να βγαίνουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου, όπως αυτές που δημοσιεύτηκαν σήμερα και δείχνουν τη νέα Supra με πλήρες καμουφλάζ στο βενζινάδικο.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί σε σταθμό ανεφοδιασμού στη Γερμανία και, παρά το καμουφλάζ, μας αφήνουν να δούμε πολλά από τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία του κουπέ της Toyota. Ξεχωρίζουμε τα δύο «φουσκώματα» (bubbles) στην οροφή, την αεροτομή πάνω από τα μακρόστενα πίσω φώτα, αλλά και το μυώδες καπό.

Διαβάστε ακόμα: Μία… πολύ σπέσιαλ Toyota GT86 περιορισμένης παραγωγής

Τα τρία παραπάνω χαρακτηριστικά αναμένεται να διατηρηθούν στο μοντέλο παραγωγής που θα μας φέρει η Toyota. Μαζί τους θα δούμε και κάποια στοιχεία όπως τα μικρά πλαϊνά παράθυρα και το επίσης μικρό σε μέγεθος πίσω παρμπρίζ που φαίνονται στις φωτογραφίες.

Αυτό που μένει πλέον είναι να μας έρθουν και οι πρώτες εικόνες της νέας Supra χωρίς καμουφλάζ. Όπως προαναφέραμε, η επίσημη πρώτη της θα γίνει τον Οκτώβριο και λογικά, μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε και αυτές τις εικόνες, που θα μας δείξουν το ποιόν του νέου μοντέλου.

Διαβάστε ακόμα: Επιστρέφει το Toyota MR2

Σε κάθε περίπτωση είμαστε εν αναμονή των αποκαλύψεων για ένα από τα πιο σημαντικά νέα αυτοκίνητα της χρονιάς, το οποίο θυμίζουμε ότι αποτελεί προϊόν εξέλιξης δύο κορυφαίων μαρκών, της Toyota και της BMWSupra έχει εξελιχθεί παράλληλα με την αναμενόμενη BMW Z5).

Get it on Google Play Download on the App Store