Ποιας εταιρείας τα μοτέρ αντέχουν 200 χρόνια;

Την ίδια ώρα που η Mercedes-AMG ετοιμάζει υπεραυτοκίνητο το οποίο θα αντέχει σύμφωνα με πληροφορίες 50.000 χιλιόμετρα, ο Koenigsegg λέει πως τα μοτέρ στα δικά του μοντέλα είναι… σφυρήλατα και θα έχουν αντοχή που θα ξεπερνά τα 200 χρόνια.

Ο Christian von Koenigsegg είπε ενδεικτικά πως «τα μοτέρ μας αποδίδουν περίπου 600 άλογα αν και θα μπορούσαν να βγάζουν έως και 1.500 άλογα και αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο αξιόπιστα που θα άντεχαν έως και 200 χρόνια».

Δείτε επίσης: Η απίστευτη θυσία του hypercar της Mercedes-AMG

Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο σίγουρα μετράει πάρα πολύ για ένα αυτοκίνητο, ακόμη και αν αυτό είναι σούπερκαρ που δεν πρόκειται να κάνει και πολλά χιλιόμετρα.

Μένει λοιπόν να δούμε κατά πόσο λέει αλήθεια ο Koenigsegg, αν και εμείς δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ… αφού δεν πρόκειται να ζήσουμε τόσο ώστε να δούμε αυτοκίνητο της μάρκας σε ηλικία 200 ετών. Ίσως όμως κάποιοι συλλέκτες αυτοκινήτων του μέλλοντος μπορέσουν να πιστοποιήσουν πως όντως τα αυτοκίνητα του Koenigseggέχουν μοτέρ που μπορούν να λειτουργούν και μετά από 200 χρόνια…

Get it on Google Play Download on the App Store