Οι απίστευτες δοκιμασίες της Bugatti στην Chiron των 1.500 ίππων (+videos)

 

Η κατασκευή ενός υπεραυτοκινήτου 1.500 ίππων προφανώς και είναι μία εξαιρετικά πολύπλοκη διαδικασία, η οποία έχει πολλά στάδια μέχρι να ολοκληρωθεί. Σε αυτά φυσικά περιλαμβάνονται και οι δοκιμές του αυτοκινήτου και του μοτέρ.

Και προκειμένου η Bugatti να μην έχει διαρκώς στο δρόμο το αυτοκίνητό της για δοκιμές, οι οποίες μάλιστα ενδεχομένως να μην έχουν και την ίδια ένταση με τις εργαστηριακές, έχει δημιουργήσει μερικά μηχανήματα στα οποία μπαίνει ο κινητήρας αλλά και όλο το αυτοκίνητο, προκειμένου να δοκιμαστεί εντατικά.

Δείτε επίσης: Bugatti Chiron 0-400-0 χλμ./ώρα σε πόσο;

Στο πρώτο video θα δούμε το μοτέρ να είναι επάνω σε πάγκο ο οποίος το περιστρέφει προσομοιώνοντας έναν γύρο στο Nurburgring. Στο δεύτερο video βλέπουμε την Bugatti χωρίς τροχούς επάνω σε τέσσερις πυλώνες, οι οποίο την μετακινούν κατά τον διαμήκη και τον εγκάρσιο άξονα βίαια προκειμένου να ελεγχθεί η αντοχή της ανάρτησης.

Αυτές οι τακτικές είναι κοινές στους κατασκευαστές αυτοκινήτων, καθώς η Bugatti δεν είναι η μόνη που τις έχει υιοθετήσει, προκειμένου να περάσει με επιτυχία τις προκλήσεις της κατασκευής ενός υπεραυτοκινήτου.

 

Get it on Google Play Download on the App Store