Μεταχειρισμένη LaFerrari σε τιμή ευκαιρίας…

Αυτή η Ferrari LaFerrari στο κόκκινο χρώμα Rosso Rubino είναι προς πώληση και τα λεφτά που ζητά ο πωλητής είναι λίγα… για την περίσταση. Μάλιστα το ιταλικό supercar είχε στο παρελθόν μόνο έναν ιδιοκτήτη και έχει αρκετά χαρακτηριστικά που είναι εξτρά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η τιμή της συγκεκριμένης Ferrari LaFerrari φτάνει στα 3.720.000 ευρώ. Τουλάχιστον τόσα ζητά ο Βρετανός ντίλερ Romans International για την εικονιζόμενη LaFerrari η οποία έχει μόλις έναν ιδιοκτήτη στο παρελθόν, ενώ έχει διανύσει 1.200 χιλιόμετρα και η εργοστασιακή της εγγύηση λήγει το 2019.

Δείτε επίσης: Πόσα βγάζουν Porsche και Ferrari σε κάθε αυτοκίνητο που πουλάνε

Πρόκειται για μία εξαιρετικής κατάστασης LaFerrari με πλούσιο εξοπλισμό, ο οποίος εκτός από το ιδιαίτερο χρώμα και τις χρυσές ζάντες έχει να επιδείξει ανθρακονήματα στο εσωτερικό, σύστημα τηλεμετρίας, επιπλέον κάμερες και σπορ εξατμίσεις.

Αν η συγκεκριμένη LaFerrari σας φαίνεται ακριβή, τότε να σας πούμε πως η τιμή της είναι πολύ λογική, καθώς προσφάτως σε δημοπρασία η τιμή του ιταλικού supercar έφτασε τα 6.500.000 ευρώ. Επομένως μιλάμε για ευκαιρία!

Get it on Google Play Download on the App Store