Lada έμεινε 30 ημέρες κολλημένο στον πάγο (+videos)

Στη Ρωσία δεν είναι ασυνήθιστο να σημειώνονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που διαρκούν πολύ και δυσκολεύουν τις μετακινήσεις, όμως ακόμη και για τον περίφημο Ρώσικο χειμώνα, αυτό που έπαθε η ιδιοκτήτρια του Lada Priora της είδησής μας είναι κάτι το ασυνήθιστο.

Πιο συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του Priora αποφάσισε να φύγει για ένα ταξίδι 30 ημερών και πάρκαρε το Lada της έξω από το σπίτι της στην πόλη Τούλα της Ρωσίας. Όταν γύρισε όμως, βρήκε το Priora πραγματικά παγωμένο και μπλοκαρισμένο μέσα σε ένα τεράστιο κομμάτι πάγου.

Διαβάστε ακόμα: Πέθανε ο πατέρας του Lada Niva

Όπως μεταδίδουν τα Ρώσικα μέσα, η ιδιοκτήτρια του Lada Priora κάλεσε την οδική βοήθεια, η οποία βλέποντας όμως την κατάσταση του αυτοκίνητου, δήλωσε ανήμπορη να κάνει το οτιδήποτε. Τη λύση έδωσαν τελικά οι τοπικές αρχές και πιο συγκεκριμένα, η ειδική μονάδα αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων που διαθέτει η Ρωσία, τα εκπαιδευμένα μέλη της οποία έκοψαν τον πάγο για να απελευθερώσουν το αυτοκίνητο, που φορτώθηκε στη συνέχεια σε γερανό.

Τα τοπικά μέσα δεν μεταδίδουν τελικά τι απέγινε το Priora και σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή, όμως στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τις προσπάθειες των ειδικών μονάδων να απεγκλωβίσουν το παγωμένο Lada και την επιτυχή κατάληξή τους.

 

Get it on Google Play Download on the App Store