Κλείστε τώρα Test Drive με το νέο Citroen C3!

Το νέο Citroen C3 με τα μοναδικά χαρακτηριστικά σε σχεδιασμό και ανέσεις, με τεχνολογίες αιχμής και τιμές που ξεκινούν από 11.950 ευρώ με πλήρη εξοπλισμό από την αρχική έκδοση, σε προ(σ)καλεί για να κλείσεις σήμερα ένα Test Drive.

Με στιλ μοναδικό!

Το αμάξωμα του νέου Citroen C3 με τις πολλές θελκτικές καμπύλες είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και ξεχωρίζει για τον ευφάνταστο και σικ σχεδιασμό του, όπου και να βρεθεί. Το υπερυψωμένο καπό, τα μυώδη φτερά και τα δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν ένα αυτοκίνητο με σύγχρονη εμφάνιση, το οποίο προσφέρεται σε 144 χρωματικούς συνδυασμούς. Παράλληλα, οι μεγάλοι τροχοί και τα πλευρικά Airbump που προστατεύουν από τα μικροχτυπήματα κάνουν την εμφάνισή ακόμα πιο μοναδική, ενώ εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά.

Αντίστοιχα και το εσωτερικό του νέου Citroen C3 είναι ιδιαίτερα προσεγμένο έως την παραμικρή λεπτομέρεια. Το κομψό ταμπλό σε οριζόντια ενιαία σχεδίαση ακολουθεί τη λιτή και μοντέρνα σχεδιαστική προσέγγιση του χώρου επιβατών εντείνοντας την αίσθηση ευρυχωρίας. Σχεδιασμένο βάσει του προγράμματος Citroen Advanced Comfort, είναι εξαιρετικά εργονομικό και εύχρηστο, με κυρίαρχο στοιχείο την ενσωματωμένη οθόνη αφής 7 ιντσών. Τις ανέσεις ενισχύουν με την σειρά τους τα φαρδιά και αναπαυτικά καθίσματα, οι πολυάριθμοι αποθηκευτικοί χώροι και το μεγάλο πορτμπαγκάζ των 300 λίτρων.

Εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής

Το νέο Citroen C3 εγκαινιάζει σε παγκόσμια πρώτη την Connected CAM Citroen, την ολοκαίνουρια full HD κάμερα καταγραφής της Citroen, με μεγάλη γωνία θέασης 120°, μνήμη αποθήκευσης 16GB και σύστημα GPS. Τοποθετημένη πίσω από τον κεντρικό καθρέπτη, είναι σε θέση να καταγράψει ό,τι υπάρχει στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Με ένα κλικ μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ή βίντεο διάρκειας έως ενός λεπτού, για να τα αναρτήσετε στη συνέχεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να τα στείλετε με e-mail ή απλώς να τα αποθηκεύσετε.

Επιπλέον, ο οδηγός έχει στη διάθεσή του μια σειρά από σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας, όπως είναι τα συστήματα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης και επόπτευσης νεκρής γωνίας, η είσοδος και εκκίνηση χωρίς κλειδί, η κάμερα οπισθοπορείας, κ.λπ.

Με αποδοτικούς και οικονομικούς κινητήρες

Το νέο Citroen C3 εξοπλίζεται με οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου τελευταίας γενιάς, τεχνολογίας PureTech και BlueHDi. Σε συνδυασμό με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, διατίθεται με τους τρικύλινδρους κινητήρες βενζίνης PureTech 68, 82 και 110 S&S, καθώς και με τους κινητήρες πετρελαίου BlueHDi 75 S&S και BlueHDi 100 S&S. Για ακόμα πιο άνετη οδήγηση, το νέο Citroen C3 είναι διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο EAT6 (Efficient Automatic Transmission 6) στην έκδοση PureTech 110 S&S.

Get it on Google Play Download on the App Store