Lamborghini Huracan: Το νέο όπλο της ιταλικής αστυνομίας

Η Lamborghini Polizia Stradale Huracan είναι το νέο όπλο της ιταλικής αστυνομίας και είμαστε σίγουροι πως οι… Ιταλοί μαφιόζοι θα έχουν χλομιάσει στη θέα της και ήδη θα σκέφτονται να αγοράσουν κάποια Ferrari για να τα βγάλουν πέρα σε καταδιώξεις.

Βλέπετε, το δώρο της ιταλικής μάρκας στην αστυνομία είναι η Huracan LP 610-4. Και για όποιον δεν ξέρει τι σημαίνει αυτός ο κωδικός, μιλάμε για 610 άλογα και τετρακίνηση. Επομένως δύσκολα θα ξεφύγει κάποιος εγκληματίας από τα χέρια της αστυνομίας ή αλλιώς τα κέρατα του ταύρου της Lamborghini.

Δείτε επίσης: Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη

Εκτός ομως από περιπολίες και καταδιώξεις η Lamborghini Huracan θα μπορεί να προσφέρει και ιατρικές υπηρεσίες καθώς είναι εξοπλισμένη με ανάλογο εξοπλισμό, που την καθιστά ικανή να μεταφέρει αίμα και ανθρώπινα όργανα μεταξύ νοσοκομείων, αφού διαθέτει ειδικά δαιμορφωμένο χώρο, στον χώρο αποσκευών.

Όσον αφορά στα… αστυνομικά της καθήκοντα, στην μεριά του συνοδηγού έχει τοποθετηθεί τάμπλετ, υπάρχουν πλέον θήκες για όπλα στην καμπίνα, κάμερα για εξωτερική λήψη, αστυνομικός ασύρματος και LED μπάρα οροφής για τον απαραίτητο φωτισμό, ο οποίος συνοδεύεται από την σχετική σειρήνα.

Εμείς να θυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη Lamborghini στην υπηρεσία της ιταλικής αστυνομίας, καθώς ήδη η ιταλική μάρκα έχει παραχωρήσει ακόμη μία Huracanτο 2015 αλλά και δύο Gallardo.

Get it on Google Play Download on the App Store