Τράκαρε τη Ferrari του, που ήταν Toyota…

Κάθε φορά που λέμε πως τα έχουμε δει όλα, τελικά συμβαίνει κάτι που μας… ξεπερνάει. Όπως αυτό το συμβάν, το οποίο έλαβε χώρα στην Αγγλία και τελικά έγινε η αφορμή να αποκαλυφθούν μεγάλες αλήθειες. Όπως για παράδειγμα το ότι μία Ferrari δεν είναι πάντα Ferrari.

Δείτε επίσης: Σαν καινούργιο Nissan 300ZX του 1990 με 7.400 χιλιόμετρα!

Και αυτό γιατί μπορεί να είναι και Toyota MR2! Όπως για παράδειγμα συνέβη με αυτή τη φαινομενικά Ferrari, της οποίας ο οδηγός την τράκαρε και τελικά αποκαλύφθηκε το ένοχο μυστικό του.

Παρόλα αυτά, το πρόβλημα δεν ήταν αυτό. Γνωρίζουμε ήδη εξάλλου πως υπάρχουν Ferrari και Porsche «μαϊμού», όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν. Το πρόβλημα είναι πως ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου αποδείχτηκε πως τράκαρε επίτηδες με έναν φίλο του, προκειμένου να πάρουν αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία. Τελικά, η ασφαλιστική ανακάλυψε την αλήθεια, μέσω φωτογραφιών στο facebook αρχικά και έρευνας που ακολούθησε και έτσι και οι δύο οδηγοί τιμωρήθηκαν από το δικαστήριο… Ο πρόεδρος του δικαστηρίου αιτιολόγησε την απόφασή του λέγοντα μεταξύ άλλων πως «τέτοιες ενέργειες έχουν ως θύματα τους νομοταγείς πολίτες.».

Διαβάστε ακόμη: Γιατί υπάρχουν αυτά τα μαύρα καλώδια στους δρόμους; (+video)

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν λίγο καιρό ο ιδιοκτήτης είχε αποπειραθεί να πουλήσει τη Ferrari… ε, συγνώμη το Toyota για 30.000 ευρώ αλλά δεν τα κατάφερε και είπε να πάρει τα χρήματα αυτά με άλλο τρόπο… Τελικά την πάτησε για τα καλά!

Get it on Google Play Download on the App Store