Στην χώρα μας η Porsche 911 GT3 RS της Lego σε απίστευτη τιμή… (+videos)

Η Lego πριν από μερικούς μήνες παρουσίασε την Porsche 911 GT3 RS κατασκευασμένη από τα διάσημα τουβλάκια της. Πλέον το εξαιρετικό αυτό κιτ βρίσκεται και στη χώρα μας και διατίθεται από τα καταστήματα της Lego. Μόνο που η τιμή της την καθιστά απλησίαστη.

Το συγκεκριμένο κιτ είναι υπό κλίμακα 1:8 και απαρτίζεται από 2.704 κομμάτια, έχει ένα βιβλίο οδηγιών περίπου 600 σελίδων και χρειάζεται περίπου έξι ώρες για να κατασκευαστεί.

Η Porsche της Lego είναι σε πορτοκαλί χρώμα και διαθέτει ρυθμιζόμενη αεροτομή, κόκκινες αναρτήσεις, ανοιγόμενες πόρτες, λειτουργικό κιβώτιο, τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, αγωνιστικά καθίσματα, ανοιγόμενο καπό, ειδικό σειριακό αριθμό μέσα στο ντουλαπάκι και λειτουργικό κινητήρα.

Δείτε επίσης: Audi όπως λέμε… Porsche – Έρχονται πιο κοντά!

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή της, η οποία όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα πιο πάνω, είναι στα 359,99 ευρώ για αγορά από κατάστημα της Lego. Τελικά, ούτε σε Lego  δεν μπορούμε να πάρουμε Porsche

Στα videos που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τη διαδικασία συναρμολόγησης του αυτοκινήτου, από την αρχή έως και το τέλος αλλά και πως λειτουργεί το σειριακό του κιβώτιο και το μοτέρ του.

Get it on Google Play Download on the App Store