Η τιμή του ανανεωμένου VW Amarok

Η Kosmocar ανακοίνωσε την άφιξη στη χώρα μας του ανανεωμένου Volkswagen Amarok με τον κινητήρα V6 των 3.0 λτ. και παράλληλα έδωσε στην δημοσιότητα τις τιμές του. Δείτε λοιπόν πόσο κοστίζει το pick-up της γερμανικής μάρκας στη χώρα μας και τι εξοπλισμό έχει.

Το ανανεωμένο VW Amarok βρίσκεται πλέον στην χώρα μας και έχει κάτω από το καπό του τον ανανεωμένο V6 3.0 λτ. πετρελαιοκινητήρα, ενώ διαφέρει και αισθητικά από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Συγκεκριμένα, έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, νέα φώτα, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και νέα χρώματα στην παλέτα του. Το μοτέρ του ανανεωμένου Amarok είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, με 163, 204 και 224 ίππους, ενώ και στις τρεις περιπτώσεις η ροπή είναι στα 550 Nm. Ο κινητήρας συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ή αυτόματο 8 σχέσεων, με την κίνηση να διανέμεται σε όλους τους τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης 4MOTION το οποίο διαθέτει torsen διαφορικό.

Δείτε επίσης: Τιμές και εξοπλισμοί του νέου VW Golf

Οι τιμές του νέου Volkswagen Amarok ξεκινούν από τα 38.750 ευρώ και ο βασικός του εξοπλισμός περιλαμβάνει ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με ελαστικά 255/60 R18, προβολείς Bi-Xenon με φώτα ημέρας LED, δερμάτινο πολυλειτουγικό τιμόνι με χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός-πίσω και κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα Start/Stop με ανάκτηση ενέργειας κατά την επιβράδυνση, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής 6,3 ιντσών, USB & Aux-In, 6 ηχεία και Bluetooth.

Get it on Google Play Download on the App Store