Δεν θα πιστεύεις γιατί αυτή η Mercedes SL500 του 1996 έχει μόλις 130 χλμ.

Κάποιες ιστορίες μοιάζουν απίθανες είναι όμως πέρα για πέρα αληθινές. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την Mercedes SL, η οποία παρά τα 21 χρόνια της έχει στο οδόμετρό της μόλις 130 χιλιόμετρα. Ο λόγος όμως που συμβαίνει αυτό, είναι απίστευτος.

Κάποιοι άνθρωποι φαίνεται πως είναι πολύ πλούσιοι για να ασχοληθούν με το να βγάλουν κλειδιά για το αυτοκίνητό τους, ακόμη και αν αυτό είναι μία Mercedes-Benz SL500, ένα μοντέρνο κλασικό αυτοκίνητο.

Αυτό ακριβώς έγινε, όσο απίστευτο και αν μοιάζει και στην περίπτωση του αυτοκινήτου που σας παρουσιάζουμε εδώ. Πρόκειται για μία SL500 του 1996 η οποία έχει διανύσει μόλις 130 χλμ. και έχει στο παρελθόν της μόνο έναν ιδιοκτήτη.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν το αυτοκίνητο έγινε δώρο στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος όμως, μετά από λίγο καιρό έχασε τα κλειδιά της και έτσι σκέφτηκε πως θα ήταν καλύτερο να την παρατήσει.

Το αυτοκίνητο θα βγει σε δημοπρασία από τον οίκο Coy’s Spring Classic (δες εδώ την σχετική δημοσίευση) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών αναμένεται να πιάσει περίπου 60.000 ευρώ, λόγω των ελάχιστων χιλιομέτρων που έχει διανύσει. Μάλιστα λένε πως αν ήταν με λογικά για την εποχή της χιλιόμετρα δεν θα έπιανε πάνω από 8.000 ευρώ, στην καλύτερη περίπτωση.

Εδώ μπορείτε να δείτε πόσο κοστίζει στην χώρα μας η Mercedes-AMG GT

Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα η Mercedes παρουσίασε την AMF GLC 63

Και εδώ μπορείς να δεις την απόλυτη κόντρα: Giulia Quadrifoglio vs BMW M3 vs C63 AMG (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store