Ανάκληση Jeep Wrangler στη χώρα μας για πρόβλημα με τον αερόσακο οδηγού

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι η Lancia Jeep Ελλάς σε συνεργασία με το Τµήµα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί ανάκληση 943 αυτοκινήτων Jeep Wrangler, της περιόδου 2007 με 2010.

Σε ορισμένα από αυτά τα οχήματα είναι πιθανό το ελατήριο επαφών του αερόσακου τιμονιού να έχει κατασκευαστεί µε τέτοιο τρόπο όπου υπάρχει πιθανότητα να εισχωρήσει σκόνη εάν το όχημα λειτουργεί σε περιβάλλοντα µε ακραίες συνθήκες σκόνης. Η εισαγωγή σκόνης στο ελατήριο επαφών μπορεί να επηρεάσει τα κυκλώματα του αερόσακου, να προκαλέσει ενεργοποίηση της λυχνίας προειδοποίησης αερόσακου και/ή την µη ενεργοποίηση του αερόσακου οδηγού σε περίπτωση πρόσκρουσης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρων οχημάτων θα ενημερωθούν είτε μέσω µέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως µε προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lancia Jeep Ελλάς, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχηµά τους, χωρίς καµία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Lancia Jeep Ελλάς στο τηλέφωνο 210 6700800. Επιπρόσθετα, ο ιδιοκτήτης µπορεί να ελέγξει για τις εκκρεµότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήµατός του µέσω του συνδέσμου: http://recalls.jeep-hellas.gr/.

Διαβάστε ακόμα: 

Πως να δείτε εάν το Honda σας έχει ανάκληση 

Ανάκληση 7.437 αυτοκινήτων της Toyota στην Ελλάδα 

Ανάκληση σε χιλιάδες Honda Civic στη χώρα μας

 

Get it on Google Play Download on the App Store