Giulia Quadrifoglio προσπερνά τα πάντα εκτός από… Porsche 911 GT3 RS (+video)

Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio είναι εδώ και λίγο καιρό γεγονός και πλέον έχουν ξεκινήσει και οι παραδόσεις της στους τυχερούς ιδιοκτήτες. Έτσι είναι λογικό να έχουμε νέο υλικό από αυτήν. Αυτή τη φορά θα την δούμε να κυνηγάει μία Porsche 911 GT3 RS.

Φυσικά το ιταλικό supersedan δεν καταλαβαίνει τίποτα από supercars, καθώς οι δυνατότητές του είναι τέτοιες που το καθιστούν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό αυτοκίνητο.

Αυτό αποδεικνύει και το video το οποίο μπορείτε να βρείτε πιο κάτω και στο οποίο ο οδηγός της Giulia Quadrifoglio κυνηγά με μανία την Porsche 911 GT3 RS. Σύμφωνα με τους χρόνους των δύο αυτοκινήτων στο Nurburgring, η Porsche είναι ταχύτερη καθώς το γυρίζει σε 7 λεπτά και 20 δλ. την στιγμή που η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio χρειάζεται 7 λεπτά και 32 δλ.

Παρόλα αυτά παίζει ρόλο και ο οδηγός φυσικά και εδώ φαίνεται πως ο αστάθμητος αυτός παράγοντας παίζει το ρόλο του καθώς η Porsche δεν μπορεί να ξεφύγει. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως στην προσπάθειά της αυτή η Giulia (και η Porsche φυσικά) περνά ότι βρει στο διάβα της.

Δείτε επίσης: 

Αγόρασε Subaru Impreza WRX STi και το διέλυσε (+video)

Προσπερνώντας με 300 χλμ./ώρα στην Autobahn (+video)

Νταήδες αστυνομικοί ή επικίνδυνα προκλητικοί αναβάτες; (+video)

Renault Clio RS μαθαίνει τι σημαίνει «πράσινη κόλαση» (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store