Απίθανο Honda S2000 με μοτέρ από NSX (+videos)

Το Honda S2000 το έχουμε δει σε διάφορες εκφάνσεις αλλά αυτό εδώ δεν είναι κάτι που συνηθίζεται… Και αυτό όχι γιατί έχει ιδιαίτερη εμφάνιση αλλά γιατί κάτω από το καπό του έχει τοποθετηθεί το μοτέρ του Honda NSX πρώτης γενιάς, το οποίο μάλιστα είναι υπερκυβισμένο στα 3.5 λτ.

Ουσιαστικά η αυστριακή ECU Performance Kaps & Biegler για να γιορτάσει την μία δεκαετία ζωής της πήρε αυτό το Honda S2000 και του… άλλαξε τα φώτα. Πλέον το έχει μετατρέψει σε ένα καθαρά αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο μάλιστα το έντυσε στα πολεμικά χρώματα της Gulf Racing με το γνωστό πλέον carwrapping (μεμβράνη δηλαδή).

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό όπως αντιλαμβάνεστε και έτσι ανέλαβε δράση κάτω από το αμάξωμα και συγκεκριμένα κάτω από το καπό του αυτοκινήτου. Πλέον τη θέση του διάσημου 4κύλινδρου F20C των 2.0 λτ. κάτω από το καπό του S2000 πήρε ο V6 C32B του θρυλικού Honda NSX πρώτης γενιάς και μάλιστα υπερκυβισμένο από τα 3.2 στα 3.5 λτ. που αποδίδει πλέον 450 ίππους.

Αλλαγές φυσικά υπάρχουν τόσο στην μετάδοση όσο και στην ανάρτηση, ενώ την βελτίωση της αεροδυναμικής έχει αναλάβει το hardtop, η σταθερή αεροτομή και ο αεροδυναμικός διαχύτης πίσω.

Στα videos που ακολουθούν πιο κάτω μπορείτε να μάθετε τα πάντα για αυτό το Honda S2000 το οποίο πλέον ονομάζεται Honda S3500!

Δείτε επίσης:

Εκπτώσεις Honda έως 2.950 ευρώ και επιπλέον δώρα

Πως να δείτε εάν το Honda σας έχει ανάκληση

Τα νέα μοντέλα του διμήνου Μαΐου-Ιουνίου

Get it on Google Play Download on the App Store