Στην Ελλάδα το νέο Kia Soul (τιμές-εξοπλισμός)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Kia ανακοίνωσε την άφιξη στη χώρα μας του νέου Kia Soul. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη δεύτερη γενιά του και με μήκος 4.140 χλστ. τοποθετείται στην κατηγορία των μικρών SUV. Οι κινητήρες του είναι μοτέρ βενζίνης και diesel 1.6 λίτρων, έχοντας απόδοση 132 ίππων (βενζίνη ατμοσφαιρικός), 204 ίππων (βενζίνη turbo) ή 136 ίππων (turbodiesel).

Τιμολογιακά, η Kia προσφέρει το νέο Soul σε τιμές που ξεκινούν από τα 17.490 ευρώ για την έκδοση με τον 1.600άρη ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα. Η turbo εκδοχή του μοτέρ αυτού κοστίζει 25.000 ευρώ και είναι διαθέσιμη κατόπιν παραγγελίας. Σε ό,τι αφορά στο diesel, το κόστος ξεκινά από τα 19.490 ευρώ (21.490 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο).

Στο πεδίο του εξοπλισμού, το νέο Kia Soul διατίθεται μόνο στο κορυφαίο επίπεδο EX Premium όπου περιλαμβάνει σχεδόν τα πάντα. Ξεχωρίζουμε το προηγμένο Σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, τον Αυτόματο κλιματισμό, το Cruise Control με Speed Limiter, τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και πολλά. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ τον πλήρη εξοπλισμό του Soul.

Διαβάστε ακόμα: 

Τρελάθηκαν οι Τούρκοι! Έπαθλο αυτοκίνητο στο Survivor (+video) 

Από 13.290 ευρώ το Kia Cee’d 

Νέο Kia Stinger GT με επιδόσεις που σε κολλάνε στο κάθισμα

Get it on Google Play Download on the App Store