Alfa Romeo F1 Concept

Η Alfa Romeo είναι μια μάρκα με μεγάλη αγωνιστική ιστορία, καθώς στο παρελθόν είχε συμμετάσχει με επιτυχία ακόμη και στην Formula 1. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο περίπου, είχαν δει το φως της δημοσιότητας σενάρια επιστροφής της στην F1. Σενάρια τα οποία δεν επαληθεύθηκαν φυσικά καθώς αυτή τη στιγμή στην ιταλική μάρκα, μόνο αυτό δεν έχουν κατά νου.

Βλέπετε, οι Ιταλοί ιθύνοντες πασχίζουν να επαναφέρουν στην κερδοφορία την Alfa Romeo αυξάνοντας το μερίδιο της αγοράς, με την προσθήκη της Giulia (διαβάστε εδώ τη δοκιμή της Alfa Romeo Giulia) και της Stelvio (δείτε εδώ πόσο έχει η Alfa Romeo Stelvio στην Ελλάδα) και δεν υπάρχει περίπτωση να ξοδέψουν χρήματα για ενασχόληση με την F1.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι Alfisti δεν μπορούν να ονειρεύονται επιστροφή της μάρκας στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αυτό ακριβώς έκανε και το ανεξάρτητο στούντιο σχεδίασης με την ονομασία Rupertgraphic, το οποίο παρουσίασε μέσω ψηφιακών εικόνων, τις οποίες μπορούμε να δούμε πιο πάνω, ένα αγωνιστικό μονοθέσιο Alfa Romeo.

Δείτε επίσης:

Έτσι φτιάχνεται η Alfa Romeo Stelvio (+video)

Giulia Quadrifoglio προσπερνά τα πάντα εκτός από… Porsche 911 GT3 RS (+video)

Νέο σχέδιο για την επόμενη Alfa Romeo Giulietta

Get it on Google Play Download on the App Store