Τρελά λεφτά για Porsche 911 Carrera RSR 3.8 με μόλις 10 χλμ.

Αυτοκίνητα σπάνια σαν αυτή την Porsche είναι λογικό, όταν μπαίνουν κάτω από το σφυρί να προκαλούν φρενίτιδα. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη για πολλούς λόγους, που θα δούμε πιο κάτω ήταν ακόμη πιο… ιδιαίτερη αφού εκτός όλων των άλλων έχει διανύσει μόλις 10 χιλιόμετρα.

Ναι καλά διαβάσατε και προφανώς δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Μόλις δέκα χιλιόμετρα έχει κάνει αυτή η Porsche 911 Carrera RSR 3.8 η οποία έλαβε μέρος σε δημοπρασία του οίκου RM Sotherby και άλλαξε χέρια για το παρανοϊκό ποσό των 2.000.000 ευρώ.

Εκτός όμως από τα λίγα χιλιόμετρά της, η συγκεκριμένη 911 έχει κατασκευαστεί σε μόλις 50 μονάδες, ενώ είναι μόλις η μία από τις δύο που έχουν ξεχωριστό φινίρισμα στο εσωτερικό. Επιπλέον, οι ζάντες της είναι βαμμένες από το γερμανικό εργοστάσιο σε χρώμα Amethyst Metallic, έπειτα από απαίτηση του ιδιοκτήτη, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι βαμμένες χρυσές.

Για την ιστορία να πούμε πως η RSR εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 3.8 λτ. ο οποίος αποδίδει 350 ίππους και 385 Νm ροπής και συνδυάζεται με 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Δείτε επίσης:

Πέντε μοτέρ, 1.000+ PS, 2,3 εκ. ευρώ και ζωή 50.000 χλμ. για την ισχυρότερη Mercedes-AMG

Nissan GT-R με 1.700 ίππους! Θα σέβεστε… (+video)

Το φάντασμα της Lamborghini Countach

Get it on Google Play Download on the App Store