Οι Γερμανοί πετάνε το γάντι στην Alfa Romeo…

Το Γερμανικό Πρωτάθλημα Τουρισμού (DTM) φαίνεται πως έχει χάσει λίγη από την αίγλη του καθώς έχει γίνει ξεκάθαρα γερμανική υπόθεση. Για αυτό ο νέος πρόεδρος της εταιρείας που το διοργανώνει, ο γνωστός μας πρώην πιλότος της F1 Gerhard Berger, απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους Ιταλούς.

Συγκεκριμένα, ο Gerhard Berger είπε πως «το DTM φέτος θα περιλαμβάνει 18 αγώνες, εκ των οποίων, αρκετοί από αυτούς θα είναι εκτός Γερμανίας, επομένως γιατί να μην έχουμε και μη γερμανικές ομάδες. Οι φίλοι του πρωταθλήματος μας ζητούν την επιστροφή της Alfa Romeo για να δώσει περισσότερο ενδιαφέρον στις μάχες των BMW, Mercedes και Audi. Εξάλλου, η Ferrari έχει επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών στην F1 και το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και η Alfa στο DTM με την Giulia».

Ο Berger μάλιστα έκλεισε τις σκέψεις του λέγοντας πως σκοπεύει να μιλήσει στον Marchionne (CEO της Fiat Chrysler Automobiles), ενώ τόνισε πως θα μπορούσε ακόμη και να δει τους πιλότους της F1 να τρέχουν και στο DTMπαράλληλα, κάνοντας το γερμανικό πρωτάθλημα τουρισμού ακόμη πιο συγκλονιστικό.

Σίγουρα ο Gerhard Berger έχει μεγαλόπνοα σχέδια και όλοι θα θέλαμε να δούμε την Alfa ξανά στο DTM να τα βάζει με γερμανικές εταιρείες, παρόλα αυτά αυτό είναι μάλλον αδύνατο καθώς αυτή τη στιγμή η ιταλική μάρκα είναι συγκεντρωμένη στην ανασύνταξή της και λεφτά για αγωνιστικά προγράμματα δεν πρόκειται να δώσει.

Παρόλα αυτά, εδώ μπορούμε να δούμε την Giulia πως θα έμοιαζε αν έπαιρνε μέρος στο DTM, μέσω της παραπάνω, ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας.

Δείτε επίσης:

Νέα crash tests για Nissan Micra, Suzuki Swift, Skoda Kodiaq και MINI Countryman (+videos)

Αυστηρώς ακατάλληλο για ανήλικους: Fiat 500 Kar_Masutra

Νέο στρατιωτικό Lada buggy για τη ρώσικη Εθνοφρουρά

Get it on Google Play Download on the App Store