Η τέλεια BMW 850 CSi και η συγκινητική ιστορία της (+video)

Η παρουσίαση της πρωτότυπης BMW Σειρά 8, όπως είναι λογικό έφερε στο προσκήνιο την για πολλούς ξεχασμένη πρώτη γενιά του μοντέλου. Για αυτό το λόγο και σε αυτό το videoθα δούμε να πρωταγωνιστεί η 850 CSi σε τέλεια κατάσταση.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει στον κύριο Taylor Patterson και βρίσκεται σε πραγματικά άψογη κατάσταση. Κάτω από το καπό της η BMW τοποθετούσε τον S70B56 βενζινοκινητήρα 5.6 λτ. V12 ο οποίος αποδίδει 375 ίππους. Τιμή που καθιστούσα την BMW 850 CSi το ισχυρότερο μοντέλο που διέθετε τότε η γερμανική μάρκα στην γκάμα της.

Όσον αφορά στην συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αυτή κρύβει την αγάπη του πατέρα του Patterson, ο οποίος όταν ο γιος του ήταν μικρός του πήγε μία μπροσούρα με την BMW Σειρά 8 και του μιλούσε για το αυτοκίνητο.

Όταν ο μικρός τότε Taylor Patterson μεγάλωσε, αποφάσισε να αγοράσει την BMW 850 CSi χωρίς να το πει στον πατέρα του. Έτσι μια μέρα πήγε να τον πάρει από το αεροδρόμιο, με την 8άρα του κάνοντας έκπληξη στον πατέρα του. Μάλιστα μόλις τον είδε του έδωσε τα κλειδιά και τον παρότρυνε να το πάρει μια βόλτα!

Προφανώς και η συγκεκριμένη ιστορία δεν κρύβει κάποιο δράμα, αλλά όσοι αγαπάμε πραγματικά τα αυτοκίνητα, μπορούμε σίγουρα να καταλάβουμε σε ένα βαθμό πως ένιωσαν πατέρας και γιος μέσα από μία γνήσια αυτοκινητική ιστορία όπως αυτή!

Δείτε επίσης:

Toyota: Η πολυτιμότερη μάρκα αυτοκινήτου στον κόσμο

Λαμπάδιασε Audi A7 στις δοκιμές εξέλιξης

Οι Γερμανοί πετάνε το γάντι στην Alfa Romeo…

Get it on Google Play Download on the App Store