Live η δημοπρασία της εξωφρενικής BMW 2002tii AC Schnitzer S14

Υπάρχουν μερικά αυτοκίνητα τα οποία πραγματικά αν είσαι συλλέκτης δεν μπορεί να λείπουν από το γκαράζ σου. Ένα από αυτά είναι και η εικονιζόμενη BMW 2002 tii AC Schnitzer S14 η οποία δημοπρατείται μέσω διαδικτύου και η τιμή της έχει ήδη φτάσει αρκετά ψηλά.

Και για να μην μιλάμε γενικά και αόριστα, την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το αυτοκίνητο έχει φτάσει στο bringatrailer.com, στο οποίο γίνεται και η διαδικτυακή δημοπρασία, στα 69.000 δολάρια. Μάλιστα με 5 ημέρες να απομένουν σίγουρα η τιμή θα φτάσει ακόμη πιο ψηλά (θα σας ενημερώσουμε φυσικά σχετικά, όταν θα ολοκληρωθεί η δημοπρασία).

Ας πάμε όμως στο αυτοκίνητο αυτό καθ΄ αυτό. Η συγκεκριμένη BMW 2002 tii AC Schnitzer S14 λοιπόν, διαθέτει 2.5 λτ. μοτέρ AC Schnitzer S14 S3 Sport το οποίο συνεργάζεται με κιβώτιο Getrag 265 CR πέντε σχέσεων (με την πρώτη κάτω, όπως στην BMW M3 E30).

Όλη η αναπαλαίωση έγινε από την Vintage Sports & Restoration και έχει διανύσει μόλις 700 χιλιόμετρα. Το μοτέρ αποδίδει σίγουρα πάνω από 200 ίππους (αφού είναι αυτό της BMW M3 E30), δεν έχουν δοθεί όμως επισήμως νούμερα.

Το επίπεδο της λεπτομέρειας, σύμφωνα με τους δημιουργούς του είναι εξωφρενικό τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό, ενώ όλες οι αλλαγές έχουν γίνει με σεβασμό στο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τους ίδιους έχουμε να κάνουμε με μία BMW M3 E30 στο σώμα μιας BMW 2002tii.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη δημοπρασία και την τιμή στην οποία έχει φτάσει το αυτοκίνητο αλλά και μία σειρά από λεπτομερέστατες εικόνες από την διάρκεια της ανακατασκευής του και όχι μόνο.

Δείτε επίσης:

Όταν σκάει το club BMW στον γάμο σου… (+video)

Διέλυσε την BMW 318is Ε30 και την κατηγόρησε… (+video)

Αγωνιστική βόλτα με την ολοκαίνουργια BMW M5 (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store