Η Nissan χαρίζει από 1 αυτοκίνητο στου νικητές του Generation N

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., οι 10 νικητές του Generation N, μέσω του οποίου η Nissan στηρίζει ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και πράξεις, έλαβαν το βραβείο τους που δεν είναι άλλο από ένα αυτοκίνητο για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πρώτος νικητής του Nissan Generation N αναδείχθηκε ο Βασίλης Τζιγκούρας, ο οποίος μέσω της σελίδας του στο facebook +2FEET κατασκευάζει αυτοσχέδια αναπηρικά αμαξίδια για ζωάκια που δεν μπορούν να περπατήσουν. Ο κ. Τζιγκούρας έλαβε ως δώρο ένα NissanJuke.

Από ένα Nissan Juke έλαβαν οι 9 από τους 10 πρώτους της Generation N, ενώ ο Παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας με αμαξίδιο, Πάνος Τριανταφύλου, που ήταν και αυτός μέσα στους πρώτους 10 νικητές, παρέλαβε ένα Nissan Pulsar.

Να σημειωθεί ότι για την Generation N είχαν επιλεχθεί 20 ξεχωριστοί εκπρόσωποι, όπως μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www.nissangenerationn.gr παρουσίασαν τις ιδέες και το έργο τους στο κοινό. Στη συνέχεια, το κοινό ψήφισε αυτούς που ήθελε να κερδίσουν και έτσι αναδείχθηκε η πρώτη 10άδα.

Διαβάστε ακόμα: 

Nissan GT-R με 1.700 ίππους! Θα σέβεστε… (+video)

Δοκιμή Nissan Micra 1.5 dCi 

Μπορεί το Nissan GT-R να τα βάλει με το Audi R8 V10 Plus; (+video)


Get it on Google Play Download on the App Store