Rolls-Royce όπως δεν την έχεις ξαναδεί (+video)

Σίγουρα το θέαμα μιας βελτιωμένης Rolls-Royce Wraith η οποία αποδίδει 810 ίππους και καίει λάστιχο, κάθε άλλο παρά συνηθισμένο είναι. Από την άλλη όμως ο Σουηδός Jon Olsson δεν μας έχει συνηθίσει σε συνηθισμένα αυτοκίνητα. Και στο συγκεκριμένο video μας το αποδεικνύει ακόμη μία φορά.

Ο Olsson στο παρελθόν μας έχει εντυπωσιάσει με μοντέλα όπως το επικό Audi RS6 DTM των 900 ίππων ή τη Lamborghini Huracan ανάλογης ιπποδύναμης και εμφάνισης. Αυτή τη φορά όμως η επιλογή του είναι ακόμη πιο εξεζητημένη.

Φυσικά ο τρελός Σουηδός μας είχε ενημερώσει από πριν για το νέο του εγχείρημα αλλά όπως είναι λογικό η εμφάνισή του είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή από ότι περιμέναμε.

Όπως και τα προηγούμενα αυτοκίνητα του Σουηδού, έτσι και η Wraith διαθέτει μπαγαζιέρα στην οροφή κα ασπρόμαυρη παραλλαγή Φαίνεται πως αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι το φετίχ του Olsson.

Ας δούμε όμως παρακάτω το video στο οποίο ο Olsson μας αναλύει κάθε λεπτομέρεια της Rolls-Royce Wraith και στο τέλος κάνει και ένα επικό burnout με αυτήν.

Διαβάστε:

«Βίασαν» Audi S4 για να το κάνουν… αγροτικό

Της έκαναν δώρο BMW και την πάρκαρε σε… φρέσκο τσιμέντο

Από τον παλιό στην Κορίνθου – Πατρών και χωρίς διόδια

Get it on Google Play Download on the App Store