BMW X5 M και X6 M τα… έβαψαν μαύρα

H BMW παρουσίασε και επισήμως τις νέες εκδόσεις των X5 M και X6 M οι οποίες ονομάζονται Black Fire και έχουν μία σειρά από χαρακτηριστικά τα οποία τις διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις.


Προφανώς και θα ξεκινήσουμε από το αυτονόητο και αυτό δεν είναι άλλο από την ονομασία των ειδικών αυτών εκδόσεων η οποία παραπέμπει στο κατάμαυρο χρώμα τους, το μεταλλικό μαύρο «Sapphire» όπως το ονομάζουν οι Βαυαροί, το οποίο συναντάται ακόμη και στις ζάντες και φυσικά στην γρίλια της εμπρός μάσκας.

Φυσικά αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή, καθώς το κάλυμμα των εξωτερικών καθρεφτών είναι από ανθρακονήματα, ενώ οι δαγκάνες των φρένων είναι σε μπλε χρώμα.

Από την άλλη, στην καμπίνα ακολουθείται η ίδια τακτική με το μαύρο χρώμα να κυριαρχεί σε ταμπλό και επενδύσεις, ενώ υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμα και το σήμα Μ στο τιμόνι, τον πίνακα οργάνων και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Κάτω από το καπό τους και τα δύο μοντέλα έχουν τον 4.4 λτ. V8 που αποδίδει 575 ίππους και 750 Nm ροπής και χάρη στην τετρακίνηση και το αυτόματο κιβώτιο χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,2 δλ. και τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη:

Το ταχύτερο ταξί του κόσμου είναι αυτή η Lamborghini

Ανέβασε το video από την καταστροφή της Ferrari του

Γυναίκα οδηγός πίνει το αίμα σε Honda NSX (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store