Η Peugeot παραδίδει 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot θα παραδώσει στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 143 υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, τα οποία θα δωρίσει το Ίδρυμα στο ΕΚΑΒ. Τα ασθενοφόρα Peugeot Boxer θα διασκευαστούν στην Πορτογαλία από Πιστοποιημένο Διασκευαστή της Peugeot, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα της κατασκευής τους.

Στο διαγωνισμό για τα νέα ασθενοφόρα συμμετείχαν συνολικά 5 εταιρείες και η διαδικασία επιλογής ολοκληρώθηκε με την επικράτηση της Peugeot. Υπολογίζεται ότι τα οχήματα θα παραδοθούν στο ΕΚΑΒ σε χρόνο ρεκόρ από την υπογραφή της σύμβασης.

Παράλληλα, η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot προσφέρει δωρεάν την προληπτική συντήρηση των ασθενοφόρων για τα δύο πρώτα χρόνια ζωής τους, στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Peugeot ανά τη χώρα.

Το 2017 η Peugeot στην Ελλάδα εκτός των 143 ασθενοφόρων οχημάτων του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, έχει αναλάβει επίσης την παράδοση ασθενοφόρων οχημάτων στη στην ΔΕΗ, τα Ηνωμένα Έθνη, την ΕΒΟΛ, τον Δήμο Κέας, τα Λατομεία Κυριακίδης, την δωρεά 4 ασθενοφόρων οχημάτων από την εταιρεία Οδοσήμανση στο ΕΚΑΒ κ.λπ.

Διαβάστε ακόμα: 

Peugeot 208 από 12.900 ευρώ με only fuel! 

Σε όλη την Ελλάδα το Peugeot Champions Tour 

Ανανεωμένο Peugeot 308 με νέο 1.500άρη diesel κινητήρα


Get it on Google Play Download on the App Store