Οι αερόσακοι σώζουν ζωές. Δες πως στο video

Προφανώς και δεν γράφουμε κάτι καινούργιο στον τίτλο, όταν λέμε πως οι αερόσακοι σώζουν ζωές. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο πως στην λύση αυτή κατέφυγαν σταδιακά όλες οι εταιρείες αυτοκινήτου για να προστατέψουν τους επιβάτες. Το video όμως είναι πάντα πιο… πειστικό.

Διαβάστε επίσης: Γιατί υπάρχουν αυτά τα μαύρα καλώδια στους δρόμους; (+video)

Επίσης, πλέον είναι αρκετά δύσκολο να μην αγοράσεις ένα αυτοκίνητο χωρίς αερόσακους, παρόλα αυτά αρκετές χιλιάδες παλιά αυτοκίνητα κυκλοφορούν ακόμη ανάμεσά μας και δεν έχουν αυτό το τόσο σημαντικό σύστημα προστασίας.

Δείτε ακόμη: Δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά… (+video)

Ας δούμε λοιπόν στο video που ακολουθεί τη διαφορά ανάμεσα σε ένα αυτοκίνητο με αερόσακους και σε ένα χωρίς αερόσακους. Όπως τονίζεται και στο video ο οδηγός του αυτοκινήτου χωρίς αερόσακους θα είχε σκοτωθεί σίγουρα, ενώ αυτός του αυτοκινήτου με αερόσακους θα είχε μόνο έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι του.

Βέβαια θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πρόκειται για διαφορετικά αυτοκίνητα, αφού αυτό χωρίς τους αερόσακους είναι παλιό και εκείνο με τους αερόσακους πιο σύγχρονο και με σημαντικά πιο ενισχυμένη δομή πλαισίου. Άλλωστε πόσο να προστατέψουν οι αερόσακοι όταν δεν υπάρχει και η κατάλληλη υποδομή σε ένα αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store